top of page

Overnachten

- op de wabisabiboerderij - 

We hechten veel belang aan de natuur: boom en plant, mens en dier, vandaar is uw huisdier

ook meer dan welkom bij ons. Iedere eenheid biedt een eigen afgezet tuintje waar uw viervoeter veilig kan vertoeven. De rest van de tuin zorgt naast de vele wandelroutes in de buurt voor een leuk verblijf.

Leefregels in de WabiSabi Boerderij

  • WabiSabi staat voor de schoonheid in imperfectie, niet voor slordigheid en wanorde

  • Respect voor "alles" dragen we hoog in het vaandel

  • Ruimtegevoel is belangrijk, dus opgeruimd staat netjes

  • Is er iets gesneuveld of gebroken laat het gewoon eventjes weten.

  • Bij ons is het belangrijk "jezelf" te zijn, een lach, een traan,... het zijn allemaal onvergetelijke  "wabisabi-momentjes"

De Voarplaetse en D'Achterploatse bestaan telkens uit een beneden- (ongeveer 30m2) en een bovenverdieping (ongeveer 25m2) Dit maakt dat deze kamers geschikt zijn voor gezinnen. De benedenverdieping is telkens uitgerust met een slaapbank of slaapzetel.

De bovenverdieping heeft een groot 2 persoonsbed van 180 cm op 200 cm.

Iedere kamer beschikt ook over een tafel met een aantal stoelen. 't Schuurtje en het Keukentje zijn iets kleiner maar zeker nog ruim genoeg voor 2 personen, het is mogelijk om er met 3 te verblijven, (ouders met 1 kind)

Kamer zonder ontbijt/nacht = 95 euro per 2 personen 

(minimum 2 nachten te boeken anders supplement 30 euro)

Ontbijtbuffet = 15 euro per persoon

Supplement extra persoon = 35 euro

Kinderen onder de 2 jaar gratis

Kinderen tot 12j supplement van 15 euro per nacht

Kinderen tot 16j supplement van 20 euro per nacht

Tijdens vakantieperiodes/feestdagen kunnen deze prijzen afwijken!

Aangepaste formules mogelijk met maaltijden,

(van een belegd broodje, tapas tot een bbq) 

voor groepen/evenementen of reünies.

Gelieve dit op voorhand aan te vragen.

Boeken van de volledige woning (4 kamers) contacteer ons. 

't Schuurtje

1

de voarplatse boven.jpg

De Voarplaetse

2

bed achterpl.jpg

D'Achterploatse

3

De Voarplaetse

De Voarplaetse

De voarplaetse was vroeger de ruimte waar alleen werd gezeten als er sjiek volk kwam, deze ruimte was dan ook heel net ingericht. Het werd dan ook de eerste plaats waar wij vooral verbleven tijdens de verbouwingswerken. De kamer werd wat opgefrist met wat kalei op de stenen muur, de plafond werd in het wit gezet en onze salon werd er geplaatst. Toch werd het één van de laatste kamers van de verbouwingen. De trap naar boven werd gecreëerd en toen was het verbazingwekkend om te zien hoe groot deze kamer wel was. Deze kamer biedt dan ook echt de mogelijkheid om er met een gezin met volwassen kinderen te vertoeven of met 2 koppels. Er is zowel boven als beneden plaats om te slapen. 

't Schuurtje

't Shuurtje

't Schuurtje was één van onze mooiste projecten! Het was echt een schuurtje toen we eraan begonnen, donker, vol spinnenwebben met  een aarden vloer, maar onmiddellijk zagen we het geheel, als het afgewerkt zou zijn. Wat een mooi gebinte in het dak onder de pannen. Aan deze kleine droom werd vooral gewerkt tijdens guur en koud weer. Het grote raam bracht veel licht in de ruimte, het niveau zorgt voor een heel romantische kamer in de nok van het dak. Persoonlijk? Mijn favorietje.

D' Achterploatse

Kom maar binnen langs d'achterdeure...

Hier werd de oude trap behouden, de zolder werd volledig leeggehaald en omgetoverd tot een grote ruimte. Het oud gebinte werd terug zichtbaar gemaakt. Beneden werd de oude douche vervangen door een nieuw sanitair gedeelte. De beneden werd verder ingericht met een slaapbank, en wat oud meubilair uit de woning. 

D'Achterploatse